Angel Therapy 3 u 1 vitaminsko mleko


Sećate se nedavnog posta kada sam vam pisala o božanstvenim Angel Therapy maskama? Ukoliko ste propustile taj post a u potrazi ste za maskama koje će vam dubinski oporaviti kosu i učiniti je još lepšom, pročitajte OVDE. Tada nisam htela da vas zatrpavam sa previše informacija ali svakako imam da vam preporučim još jedan sjajan proizvod. Ovaj put reč je o Angel Therapy 3 u 1 vitaminskom mleku za lakše rasčešljavanje kose. Sa njim zasigurno više nikad nećete osetiti čupanje četke po vašoj kosi.



Mleko za kosu dolazi u jednostavnoj plastičnoj bočici koja na vrhu ima raspršivač tj. prskalicu kojom se lako i brzo dozira proizvod a takođe i estetski izgleda lepo. Sadrži 200 ml.proizvoda koje je optimalne gustine tako da lako prolazi kroz prskalicu i koje se lako i ravnomerno raspoređuje po kosi. Upotrebljava se tako što se naprska mala količina mleka na mokru kosu, kosa se zatim lako rasčešlja i suši ili fenira se na uobičajen način.

Osobine:
1. Obnavlja vlasi kose
2. Čini kosu glatkom i hidriranom
3. Hrani i jača
4. Intenzivno regeneriše
5. Čini kosu sjajnom od korena do vrhova
6. Čini kosu mekom i elastičnom
7. Omogućava lako rasčešljavanje i oblikovanje kose
8. Štiti kosu od uticaja spoljašnjih faktora

Sve što proizvođač obećava, ovaj proizvod ispunjava. Kosa se najpre lako rasčešlja bez čupanja i kidanja, zatim se lako oblikuje tokom sušenja a krajnji rezultat je sjajna, meka, elastična i negovana kosa koja je otporna na spoljašnje uticaje. Deluje zdravo i negovano od korena do vrhova. I prelepo miriše što je samo još jedan benefit.  U pitanju je inovativna formula bogata aktivnim sastojcima u sinergiji sa arganovim uljem neguje vlasi od korena do vrhova.


Angel Therapy proizvode možete poručiti preko njihove Facebook stranice OVDE gde možete dobiti i ostale informacije.

Da li ste probale Angel Therapy proizvode i ako niste da li imate želju?

1 comment