Bourjois Volume Clubbing maskara



Ne znam da li ste primetile novu Bourjois maskaru Volume Clubbing na policama parfimerija mada ne verujem da vam je promakla ova debeljuškasta bočica modernog dizajna. Iako već imam neke svoje favorite nekoj novoj maskari ću uvek dati šansu jer je maskara za mene svakodnevno must have na trepavicama. O Bourjois maskarama sam čula samo pohvale pa kada mi je Šmizletina ponudila da testiram ovu maskaru za nju sa oduševljenjem sam prihvatila. Ukoliko ste, kao što sam bila ja, u potrazi za nečim što će vam osvežiti neseser ali i trepuške ove jeseni/zime, verujem da će vam ovaj post biti od koristi.


Dakle, maskara dolazi u valjkastoj, debeljuškastoj ambalaži od 9 ml. i postoji samo u nijansi ultra black. Namenjena je da trepavicama da ekstra volumen. Proizvođač obećava "ultrapostojanu formulu koja je otporna na suze i znoj. Uz pomoć dvostrane voluminozne četkice trepavicama obećava ekstra volumen."

Ova maskara me je ostavila sve samo ne ravnodušnu. Efekat koji dobijem sa samo jednim slojem maskare je woow, trepavice imaju definiciju, lepo su rasčešljane i ekstra crne. Sa dva sloja je to već ozbiljna priča. Ipak, ono što mi se posebno sviđa je što su trpavice podignute iz korena, svilenkaste i mekane na dodir. To znači da je formula ove maskare savršena, nije previše retka, ne otežava trepuške i ne lepi ih. Maskara se ne kruni i ne razmazuje tokom dana, od ujutru do uveče su trepavice u istom stanju. Kada odlučite da je skinete ni to neće biti problem jer se jako lepo i lako skida sa trepavica micelarnom vodom ili nekim sredstvom za sidanje šminke sa očiju.


Međutim, ima i jedna stvar koja mi se ne sviđa u potpunosti a to je četkica. Četkica jeste jako lepo dizajnirana, dvostarana je a između se nalazi po mali žljeb u koji je smeštena maskara koja se zatim odatle rapoređuje po trepuškama. Spada u kategoriju većih četkica ali nije predebela već više konusnog oblika i nije silikonska što mi se dopada. Ipak, zbog svog oblika je teže raditi sa njom jer mi se često dešava da zamažem gornji kapak kada je nanosim. Ja taj problem generalno imam jer imam kraće trepavice pa mislim da vi sa malo dužim to ne biste imale taj problem.

Sve u svemu, od prvog nanošenja sam počela da obožavam ovu maskaru zbog efekta koji dobijem, pa onda sa svojim dugim i voluminoznim trepkama namignem nevolji koju imam sa četkicom. :)

Možete je naći u Jasmin parfimerijama po ceni od 1559 dinara i mislim da vredi toliko.

Da li imate iskustva sa ovom maskarom? Koju mi još Bourjois maskaru preporučujete?



No comments