Flormar Diamonds Terracotta Eye Shadow


Kao što možda već znate, u Flormar su ovog proleća stigli noviteti a to ste mogli da vidite i na našoj facebook stranici kada ih je Tanja najavila. Nas dve smo odlučile da predstavljanje započnemo baš ovom današnjom recenzijom a to nije slučajno. Odlučile smo da baš ova terakota senka zaslužuje počasno mesto najviše iz razloga jer nam se bliže mature i sve devojke žele da blistaju u toj posebnoj noći. Kada smo već kod maturskih večeri, Flormar je odobrio specijalan popust od 20 % na sav asortiman za sve maturante (male i velike) kao i za apsolvente, uz đačku knjižicu ili indeks. Popust važi do kraja juna.




E, sada možemo da se posvetimo zvezdi posta a to je Diamond Terracotta senka za oči u ružičastoj nijansi u broju D04.
Ukoliko volite sve ono što nije mat, u ovu senku ćete se momentalno zaljubiti. Sastoji se od sitnijih i krupnijih čestica sedefa, šimera i šljokica. Veći deo senke je sedefasto roze i pod prstima je nežan i gladak dok se u ovom svetlijem delu kriju šimeraste čestice i one su pod prstima nešto grublje ali one zaista daju specijalnu čar ovom proizvodu. Zavisno od efekta koji želite možete se igrati, upravo tu dolazi do izražaja taj terracotta momenat. Moram priznati da se do sada nisam susretala sa ovakvim tipom senke za oči ali jesam sa terracotta rumenilima drugih proizvođača i jednako mi se dopadaju.


 Za bolji efekat ali i dugotrajniji, senku nanosite iskuljučivo mokrom četkicom i obavezno sa bazom za senke. Takođe sam primetila da se jako lepo nanosi prstićima, možda čak i lakše nego četkicom. Da biste bolje videle efekat senke, uradila sam, neuobičajeno, tri swotcha. Prvi je mešavina nijansi, bez fokusa na neki deo posebno. Za drugi swotch sam se bazirala na ovom svetlijem, šljokičavijem delu dok sam treći nanosila mokrom četkicom.
Sad razumete o čemu sam pričala?


Za kraj je još ostalo da vam kažem da senka dolazi u čvrstoj mat ambalaži od čak 5 gr. što mislim da može da traje čitavu večnost. Cena joj je 999 dinara što vam se može učiniti puno ali ako uzmemo u obzir gramažu senke kao i efekta koji možete postići pa uz pomenuti popust se ne čini tako mnogo.

Za nekoliko dana vas očekuje jedan makeup look gde ćete moći da vidite ovu divotu na delu.

Kako vam se čini ova senka? Da li vam se dopada?


No comments