TAG: Potroši 10 do proleća + rezultati na kraju

Ko god da je smislio ovaj TAG, zadao mi je glavobolju. Iako imam puno nagomilanih stvari, nije mi bilo lako da izaberem svih 10. Uglavnom, ono što koristim to i volim, to potrošim do kraja. Ono što ne stigne na red, ili stoji tako ili bude bačeno. Tijana sa bloga Sreća je zdravlje me je tagovala i hvala joj jer ću možda ovim pokušati da se rešim nečega što mi stoji već dugo a nije ni za kantu ni za poklanjanje.
Nadam se da ću uspeti u zamisli. Poželite mi sreću!
P.S. Strelicama sam označila koliko je ostalo proizvoda tamo gde su ambalaže takve da se na slikama ne vidi.



1. Prvo što želim već dugo da potrošim je ovo Avon arganovo ulje za kosu. Odlično je, već dugo ga koristim, toliko dugo da ne mogu više. Ovo mi je jedan od omiljenih Avon proizvoda, ne masti kosu, cena opravdava kvalitet, sporo se troši pa vredi uloženog novca i sve je to super ali želim da probam i neke druge (Balea mi je prva na listi).


2. Jessa intimni gel je takođe jedan fin proizvod koji koristim već nekoliko meseci (mada ne stalno), i nemam nekih zamerki na njega. Miris mu je prijatan i blag, formula je srednje gusta, nisam imala nikakvih iritacija od njega. Potrošila bih ga do kraja sigurno da nisam dobila toliko hvaljen Eucerin koji je najbolji koji sam probala ikada. Pokušaću da se rešim ovog Jessa samo da ne bi završio u kanti pre vremena.

     

3. Balea piling koga sam već pominjala OVDE. Njega sam potrošila pa ponovila kupovinu. Sada sam negde na polovini a ovo je idealna prilika da ga potrošim. Dva puta kupljen uzastopno znači da mi se baš svideo ali to je to. Toliko je toga što treba isprobati, pogotovo neke lepe LE na koje smo navikli od Balee.

  

4. U žaru novogodišnje atmosfere, izvukla sam i ovu Avon višenamensku kremu, ni sama ne znam odakle. Od skoro je trošim i uporna sam u tome da je potrošim da mi ne pravi gužvu. Ostala je još polovina proizvoda a kako me proizvod podseća na zimu, sada je idealno vreme da joj vidim dno. Imala sam prilike da je koristim i ranije, i uvek sam mazala samo telo, miris joj je nežan i uz sve to pruža solidnu negu.



5. Sa kremama za ruke sam uvek u problemu jer ih imam nekoliko načetih koje koristim u isto vreme. Sa nekima sam već pri kraju pa ne bi bilo fer da ih uključim u tag pa sam izabrala ovu Bioten. Kremica je fina a ja bih je opisala kao light verziju ljubicaste Bioten. Ostalo mi je jos malo manje od pola, lako ću je potrošiti ako se fokusiram samo na nju.



6. Ako sam za nešto lenja to su maske za lice. Eto, rekla sam :D
U stvari, nisam ni toliko lenja koliko stalno nešto isprobavam, kupujem i one maske u kesicama pa na ovu uvek zaboravim. Od večeras je stavljam na neko vidno mesto pa ćemo videti kako će se situacija odvijati. Planet Spa mi je ominljena kolekcija od Avona a pisala sam o njoj OVDE.


7. Sa mazalicama za usne je ista situacija kao sa kremama za ruke. Po nekoliko u isto vreme. Izabrala sam Labello Fruity Shine koje baš volim a ostavlja blagu ružičastu boju na usnama. Pri kraju je već pa sam dodala i Baby Lips pink kojim nisam nešto oduševljena. Žuti sam vrlo brzo potrošila, bilo je odličan. Ovaj pink niti volim niti ne, ne znam šta da mislim, pokušaću da ga potrošim. Ni bojom koju ostavlja na usnama nisam zadovoljna.


8. Od dekorative sam izabrala mog miljenika Nyx Pumpkin Pie, još ga je malo ostalo. Zato je na listi i jer imam još puno karmina koje nosim i volim pa je ovaj nepravedno zapostavljen. Ne brinem da li ću ga potrošiti :)

  
9. Moj davno zaboravljen Oriflame matirajući puder kojim u poslednje vreme fiksiram LRP BB kremu. Zima je pa mi se može :) U poslednje vreme ste ga mogli videti u makeup lookovima koje sam kreirala i jedini je ovog tipa koji imam. Vidi se već dno pa se nadam da će to brzo ići.


10. I za kraj, BVL green jade, stari ali zaboravljen. Ovaj tag bi se po meni mogao zvati i "Izgubljeno, nađeno"  :). Ostalo ga je još jako malo, nateraću se da ga potrošim. Miriše nežno, citrusno, limunasto, znam da ne uspevam da vam lepo objasnim mirisnu notu. Imam i omiljenijih mirisa ali biću uporna dok ovaj ne potrošim.



Neću nikog posebno da tagujem a ko želi neka se pridruži, biće nam lakše da trošimo zajedno!

EDIT:
Na fotografiji ispod možete da vidite proizvode koje sam potrošila. Od 10 proizvoda koje sam izabrala, potrošila sam svega 5, ostale sam trošila ali nisam uspela do kraja. Da sam imala još mesec dana, verovatno bih i to potrošila. 
Nakon ovoga, mislim da neću više učestvovati u ovakvim tagovima jer je sve ovo bilo mučenje a iskreno, i varala sam. Kako odoleti svim onim zapostavljenim proizvodima koji me dozivaju sa police? :) Dobra stvar je da nisam kupovala puno novih stvari ali svakako imam rezerve koje sam pokušavala da smanjim pa se desilo i da sam potrošila nešto što i nije bilo predviđeno tagom (jeeej).


P.S. Ne znam šta je sa slikama. Sunjam da sam poremetila podešavanja, sorry :-/

No comments