Vichy - Dercos Neogenic

Dercos je dermokozmetički stručnjak za zdrav izgled i lepotu kose!

Gubitak kose i retka kosa su veliki problem ne samo kod muškaraca već i kod velokog broja žena. Čak 62 % muškaraca izjavljuje da kosa ima veliki uticaj na kvalitet njihovog života i moći zavođenja.*
2012. godine Vichy je započeo revoluciju u borbi za rast kose: Dercos Neogenic - tretman za ponovni rast kose koji sadrži molekul Stemoxydin .
2013. godine Vichy donosi novi pogled na komplementarnu negu u borbi protiv opadanja i za ponovni rast kose: čak 70 % potrošača u apotekama uz tretman koristi i šampon protiv opadanja kose tokom cele godine.**
*Consumer test Italy March 2011.
**Etude CUT Aminexill PRO Italie Mai 2011.

 
Zato ove jeseni Vichy predstavlja revolucionarni novitet u liniji Dercos:
1. Neogenic šampon za gustinu kose 
2. Neogenic ampule - tajna ponovnog rasta kose


Neogenic šampon za gustinu kose, 

prvi šampon sa patentiranim molekulom Stemoxydinom koji aktivira folikule u latentnoj fazi. Deluje na volumen, čvrstinu, gustinu i građu dlake, a njegova kristalna i lagana tekstura obogaćena polimerima čini kosu gustom, mekom, sjajnom i jednostavnom za oblikovanje. Dercos Neogenic šampon za gustinu kose je komplementaran tretman za obnavljanje kose koji pruža trenutan i dugotrajan volumen , hipoalergen je i bez parabena.



 Efikasnost:

Stemoxydine patentirani molekul + pro-densifying tehnologija
Efikasnost Stemoxydina je dvostruko potvrđena in vitro i urađena je klinička studija pod dermatološkim nadzorom na više od 100 osoba od kojih je utvrđena alopecija. Pro-densifying tehnologija udružuje polimere za oblikovanje i kozmetičke polimere za trenutan efekat gustine i volumena kose. 
*Polimeri su sintetički molekuli koji postoje u puno verzija, zavisno od efekta koji imaju na dlaku (postojanost, tekstura) ili kozmetičnost (sjaj, mekoća). Ima ih u svim proizvodima za negu kose, od šampona do gelova za kosu.

Prijatnost:

Ovaj šampon donosi veliku prijatnost pri korišćenju, svojom kristalnom i laganom teksturom obogaćenom polimerima za oblikovanje oblaže čak i najmanje vlasi bez otežavanja kose. Lagana pena koja se lagano ispira, kosu čini mekom, sjajnom, jednostavnom za oblikovanje.

Tolerancija:

Formula visoke tolerancije prikladna je i za najosetljivija vlasišta, hipoalergena, bez parabena i veštačkih boja.


Dercos Neogenic ampule - tajna ponovnog rasta kose




  Između dva ciklusa rasta folikul dlake ulazi u latentnu fazu tokom koje prestaje njegova aktivnost i koren dlake ostaje prazan. Kako bi izašao iz te faze, folikul dlake šalje signal za buđenje: proučavanjem upravo ove odlučujuće faze istarživački centar Loreal je otkrio ključnu ulogu matičnih ćelija u buđenju folikula u latentnoj fazi i obnovi kose. 

Dercos Neogenic ampule: Prvi tretman za gušću kosu je inovacija koja je predstavljena 2012. godine




No comments